Θανάσης Καραμπετιάδης

Trader & Educator

thanasis

Trader & Educator

Θανάσης Καραμπετιάδης

Trader/Educator

Ο Θανάσης είναι Κάτοχος Πτυχίου με ειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Σπούδασε Οικονομικά κυρίως στο πανεπιστήμιο, αλλά έχει παρακολουθήσει και πολλά νομικά μαθήματα για να ολοκληρώσει τις σπουδές του. 

Έχει επίσης εργαστεί στις πωλήσεις για τρία χρόνια ενώ σπούδαζε. Το πάθος του για τις χρηματοοικονομικές αγορές ξεκίνησε πριν από 7 χρόνια, όταν ακόμα σπούδαζε στο πανεπιστήμιο. Παρακολούθησε πολλά μαθήματα για να μάθει πρακτικούς τρόπους διαπραγμάτευσης στις αγορές, επενδύσεων.

Χρησιμοποιεί candlesticks patterns, δείκτες ορμής και διαχείριση κινδύνου για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις συναλλαγές του. Ενδιαφέρεται επίσης πολύ για την τεχνολογία blockchain και τα κρυπτονομίσματα, καθώς πιστεύει ότι θα έχουν βασικό ρόλο στο μέλλον, ειδικά μέσω του Metaverse.

Χρησιμοποιεί επίσης τις σπουδές του στα χρηματοοικονομικά για να λάβει μια μακροοικονομική προοπτική των χρηματιστηρίων. Πιστεύει ότι ο συνδυασμός τεχνικής με θεμελιώδη ανάλυση μπορεί να του δώσει μια ακριβή άποψη για τις χρηματοπιστωτικές αγορές και να τον βοηθήσει να παραμείνει κερδοφόρος ανά πάσα στιγμή. 

Είναι παθιασμένος με τη διδασκαλία μεθόδων συναλλαγών καθώς και λατρεύει να βοηθά του traders/επενδυτές να είναι σταθερά κερδοφόροι.

Εμπιστευτείτε την ομάδα της FNC Academy και αλλάξτε την ζωή σας!

Γνωρίστε την ομάδα μας

Trader & Educator 

Χαρης Παναγιωτοπουλος

Videographer

Λαμπρινή
Σωτηριάδου

Social Media Manager

Επικοινωνια

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες; 

Καλέστε μας

Στείλτε μήνυμα

Η FNC Academy είναι μια σύγχρονη εξειδικευμένη ακαδημία πάνω στις επενδύσεις και το trading.

Soclal Media

© 2022 – Web Design by Webex
Σεμινάρια Trading & Crypto